Hirdetés

Lefagyhat az Intéző a Windows 10 frissítése miatt



|

A Windows 10 November 2019 frissítésének hatására egyes felhasználóknál lefagy az Intéző.

Hirdetés

A Windows Latest nemrég arról számolt be, hogy a Windows 10 November 2019 frissítése nem sikerült hibamentesen, pedig elvileg a teljesítményen is sokat javít. 

Hirdetés

A tapasztalatok szerint egyes felhasználóknál változatos problémákat okoz a frissítés az Intézőben. Szerencsére a dolog nem érint mindenkit, de akit igen, annak annál kellemetlenebb, hogy az Intéző lefagyhat vagy összeomolhat az új, egyesített kereső használatakor. 

Az érintetteknél jobb gombbal sem lehet kattintani az Intézőben, ami szintén sok kellemetlenséget okozhat. Ilyenkor billentyűkombinációk használata jelentheti az alternatívát. Egyeseknél azonban a keresőmező billentyűzetes gyorsgombokkal való használatakor is lefagy pár másodpercre az Intéző. 

Egyelőre nincs megoldás, de remélhetőleg rövidesen lesz majd javítás. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.