Hirdetés

Komoly hibák miatt kellett visszahívni a Windows 10 biztonsági javítását



|

Annyira már nem szokatlan dolog, hogy a Windows 10 frissítésébe hibák kerülnek, az viszont igen, hogy a Microsoft vissza is hívja a csomagot.

Hirdetés

A Forbes szerint nincsenek egyedül azok a pórul járt felhasználók, akik bekapcsolták a Windows 10-es PC-jüket, majd arra eszméltek, hogy nem tudnak bejelentkezni a profiljukba. Egyre több hasonló jelentés bukkan fel ugyanis a Microsoft fórumain és a Twitteren, a legutóbbi Patch Kedd frissítését (KB4532693) követően. Arra panaszkodnak ugyanis az emberek, hogy a profiljuk és az asztali fájlok is hiányoznak, a háttérkép és a testre szabott ikonok pedig gyári állapotba álltak vissza. 

Hirdetés

A Windows Latest szerint a csomag ennél nagyobb gondokat is okoz egyeseknél: vannak, akiknél az adatok el is tűntek, és nem lehet azokat helyreállítani. Az nem szokatlan, hogy a Windows 10 frissítésében hibák csúsztak, az viszont már nem mindennapos dolog, hogy a Microsoft visszahívta a KB4524244-es csomagot a szervereiről, mert olyan sok jelentés érkezett a hibákkal kapcsolatban.

A Microsoft szerint aki sikeresen telepítette a frissítést, annak nincs teendője, és annak sem, aki legalább négy nappal elhalasztotta a frissítéseket a beállításokban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.