Hirdetés

Már egymilliárd eszközön fut a Windows 10



|

Kicsit tovább tartott elérni ezt a mérföldkövet, mint a Microsoft eredetileg várta, de végül összejött.

Hirdetés

2015-ben indult útjára a Windows 10, akkor a Microsoft azt remélte, hogy 3 év alatt sikerül egymilliárd eszközre eljuttatnia a rendszert. Végül tovább tartott a vártnál, konkrétan 5 évbe telt, mire elérte a cég ezt a jelentős mérföldkövet. Azt egyébként már a kiadás utáni évben belátta a Microsoft, hogy az eredmény várhatóan nem fog összejönni az eredetileg tervezett idő alatt. Mostanra viszont hétből egy földlakó a Windows 10-zel éli a mindennapjait. 

Hirdetés

A Microsoft a rekord kapcsán kiemelte, hogy a cég kínálatában is rengeteg windowsos termék van, úgy mint a Surface Pro, a Surface Book, a Surface Hub 2S és a közelgő Surface Neo. A múltbeli windowsos eszközökről és a mobilos Windowsról nem tettek említést. 

Arról viszont igen, hogy a Windows a jövőben számos formában marad velünk: lesz Windows IoT, Windows 10 Teams (Surface Hub), Windows Server, Windows Mixed Reality és Windows 10X, Windows 10 S mód is, amelyek mind-mind külön változatként viselkednek majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.