Hirdetés

A Windows 10 már nem vágja haza az internetkapcsolatot



|

Gyorsan javította a Microsoft az operációs rendszerben azt a hibát, ami egyes programokban elérhetetlenné tette az internetet.

Hirdetés

A Windows 10 egyik korábbi frissítése igen kellemetlen hibát okozott: egyeseknél bizonyos alkalmazások többé nem érték el az internetet, és talán mondani sem kell, a távmunka időszakában ez elég nagy probléma. A hibás összegző frissítés többek között az Office 365-öt és a Microsoft Teamset is érintette, főleg azoknál, akik VPN-t használnak (ami azért is gond, mert az otthonról dolgozók többségének használnia kell VPN-t a céges hálózat eléréshez). A Microsoft gyors javítást ígért április elejére, és tartotta is a szavát. Itt az újabb összegző frissítés, ami elvileg javítja a netkapcsolatos hibát. 

Hirdetés

Ezúttal nem a Windows Update hozza el a csomagot, azt kézzel kell telepíteni egyelőre. A Windows 10 2019 novemberi vagy májusi verzióját (1909 és 1903) használók itt tudják beszerezni az új frissítést, a letöltés után azt csak futtatni kell. A többségnek az x64-es verzióra lesz szüksége.  

A Windows 10 1809-es verzióját használók innen gyűjthetik be az új frissítést, a 1803-as verzióhoz pedig ide kattintva. Jött frissítés még a 1709-es változat alá is. A szakértők azt javasolják, csak az telepítse a frissítést, akinek internetelérési problémái adódtak egyes programokban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.