Hirdetés

Javítja a Windows Intéző hibáját a Microsoft



|

Nem reagál a Windows Intéző? A Microsoft javítást ígér, az Insiderek már kaptak is.

Hirdetés

A Microsoft az utóbbi időben a szokásosnál is nagyobb erőkkel igyekezett elhárítani a Windows 10-ben sorra felbukkanó hibákat. A Windows Latest szerint most azon dolgoznak, hogy már senkinél ne fagyjon le a Windows Intéző. 

Hirdetés

Többen arra panaszkodtak ugyanis, hogy a keresősáv le tud fagyni, illetve itt jobb gombbal sem lehet kattintani egy frissítés óta. 

A Microsoft frissített blogbejegyzései szerint már javították egy ilyen hibát, illetve a keresőt is frissítették, hogy jobb gombbal eltávolíthatóak legyenek a korábbi keresések. Vagyis elvileg már a jobb kattintás is megy. 

Ezek a javítások egyelőre csak az Insiderek számára, az előzetes buildekben érhetőek el. Azt nem tudni, hogy a stabil Windowst használók mikor kapnak ilyen frissítéseket, egyelőre várni kell a további konkrétumokra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.