Hirdetés

Mobil és PC között másolgathat tartalmat a Windows 10



|

A Windows 10 Your Phone alkalmazása hamarosan tartalmakat másolhat az egyes eszközök között.

Hirdetés

A Microsoft a saját mobilos rendszerének halála óta új stratégiát folytat: úgy van jelen a mobilpiacon, hogy saját platformja nincs. Vagyis arra koncentrál, hogy Androidon és iOS-en is ott legyenek a termékei, és azokat lehetőség szerint akarják is használni az emberek. A Your Phone app is egyre több hívogató funkciót kínál. 

Hirdetés

A Your Phone app a mobil és a PC között teremt hidat. Eleinte csak az értesítéseket mutatta PC-n, majd képes lett az üzenetek megválaszolására is. Mostanában pedig az adatok megosztására koncentrál a Microsoft. 

Először a fotók megosztását oldották meg, majd a kijelző tükrözését, most pedig jöhet majd a fájlok és a szöveges elemek másolása és beillesztése is, drang-and-drop stílusban. Ilyet sok más program is tud, a Your Phone app egyik előnye azonban az lehet, hogy megbízható, és külön telepítést sem igényel majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.