Hirdetés

Örökre eltűnhet a Vezérlőpult a Windows 10-ből



|

Az Insidereknek szóló legújabb verziókban már elrejti vagy törli a klasszikus Vezérlőpultot a Microsoft.

Hirdetés

Egy ideje már kering a pletyka, hogy a Microsoft a kukába vágná az eddig a Windows 10-ben továbbra is elérhető klasszikus Vezérlőpultot. Rafael Rivera most felfedezte, hogy a Microsoft az Insidereknek szóló új verziókban már elrejti vagy törli a felületet, így nem telik majd sok időbe, és az összes felhasználó szeme elöl végleg eltűnik ez a legendás menü. Ez persze annyira nem meglepő azoknak, akik követték a Windows átalakulását. 

Hirdetés

A Microsoft ugyanis fokozatosan vitte át a különféle beállításokat a Vezérlőpultból a Gépházba. Alapvetően ugyanazt a funkcióhalmazt szerették volna biztosítani, de új dizájn és név mellett. Ez időbe telt a Microsoft számára, ugyanis az átállás nagyon fokozatos volt. Egyelőre nem erősítette meg hivatalosan a redmondi csapat, hogy tényleg leszámolnak a Vezérlőpulttal. 

A Windows 10 idén ősszel kapja meg a következő nagy funkciófrissítését, amely számos olyan újítást hoz magával, amit az Insiderek tesztelnek egy ideje. Azt senki sem tudja, hogy melyik buildben szabadulnak meg először a Vezérlőpulttól, de a szakértők szerint a dolog elkerülhetetlennek tűnik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.