Hirdetés

A Windows 10-es WordPadbe is jönnek a reklámok?



|

A Microsoft mostanában egyre több termékébe pakol reklámokat, aminek persze a felhasználók nem annyira örülnek.

Hirdetés

A Microsoft egyre több helyen pakol reklámokat a Windows 10-be. Legutóbb azzal kezdett kísérletezni, hogy a WordPadbe pakolt hirdetéseket. Alapvetően egy olyan sávról van szó, ami az Office webes appjainak kipróbálására buzdít. Az "újítást" Rafael Rivera fedezte fel elsőként, és az állítása szerint többféle reklám is van: van, ami a Wordöt, van ami az Excelt ajánlgatja például. 

Hirdetés

Még külön gomb is van, ami megnyitja a webes Office appokat a böngészőben. A jó hír egyébként az, hogy ezek a webes appok ingyenesek, csak egy Microsoft-fiók kell hozzájuk. És mivel megfelelő alternatívát jelentenek a Google Dokumentumokra, ezért többet adhatnak, mint a WordPad. 

Ettől függetlenül persze a legtöbben nem örülnek a Microsoft új szokásának, vagyis annak, hogy egyre több helyen bukkan fel egy-egy reklám (legutóbb a Posta appban). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.