Hirdetés

A Microsoft szerint tényleg ideje Windows 7-ről Windows 10-re frissíteni



|

Teljes képernyős figyelmeztetést kapnak a Windows 7 felhasználói arról, hogy tényleg itt az idő Windows 10-re frissíteni.

Hirdetés

A Microsoft csendben jelentette be, hogy a Windows 7 felhasználói január 15-től teljes képernyős értesítéseket kapnak, amely arra figyelmezteti őket, hogy tényleg itt az ideje Windows 10-re váltani. 

Hirdetés

Az értesítések egy nappal azután ugranak fel, hogy a tervek szerint leáll a Windows 7 támogatása és frissítése. Erről már idén januárban értesítette az embereket a Microsoft, és kisebb értesítéseket már kaptak márciusban a Home verzió felhasználói. A Pro verzióba ezek októberben jutottak el. 

A kis figyelmeztetések helyett azonban immáron teljes kijelzős értesítést hirdeti a Windows 7 halálát, ezt nehezebb lesz figyelmen kívül hagyni. Az értesítés pedig nem tűnik el, amíg nem kezd vele valamit a felhasználó. 

Január 14-től tehát mindenki kizárólag a saját felelősségére használhatja tovább a Windows 7-et, de a Microsoft sokszor szólt, hogy inkább ne. Itt az ideje a Windows 10-re áttérni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.