Hirdetés

Már a hívásokat is kezeli a Microsoft Your Phone alkalmazása



|

Nem kell többé az androidos mobilért nyúlni, a bejövő és a kimenő hívásokat is lehet windowsos PC-ről intézni.

Hirdetés

A Microsoft még júliusban állt elő a Your Phone nevű új alkalmazásával, amely képes az androidos okostelefonok és a windowsos PC-k között szinkronizálni a szöveges üzeneteket, értesítéseket és fotókat. 

Hirdetés

Nemrég a vállalat egy régóta hiányolt funkcióval újított, így már a telefonhívások kezelése is megoldható windowsos PC-ről: a bejövő és a kimenő hívások egyaránt kezelhetőek a PC-n anélkül, hogy az okostelefonért kellene nyúlni.

Gyakorlatilag a macOS Continuity funkcióját idézi ez, a kapcsolatos zavartalannak tűnik az eszközök között. 

A visszajelzések szerint a funkció már jól működik, de persze szükség lesz a Windows 10 alkalmazásboltjából a Your Phone appra hozzá. Az új funkció kiaknázásához pedig mindkét eszközön frissíteni kell azt a legújabb verzióra. Ez a funkció konkrétan minden androidos mobillal működik, de lassan válik elérhetővé az újítás, így lehet, hogy egyes felhasználóknak még sokat kell várniuk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.