Hirdetés

Miért érdemes tavalyi okostelefont venni?



|

Itt az ideje lecserélned a mobilodat, de a jelenlegi csúcskategóriát erősen túlárazottnak érzed? Nézz körül a tavalyi kínálatban, sok esetben egyáltalán nem fogsz csalódni!

Hirdetés

Komoly döntést kell meghoznia annak, aki mobilvásárlásra adja a fejét, hisz a legtöbb csatornán kizárólag a csúcskategóriás készülékek kapnak komolyabb rivaldafényt. Azonban nem biztos, hogy a jelenlegi gazdasági helyzetben mindenkinek belefér egy 300 ezer forint környékén rajtoló friss okostelefon beszerzése. Szerencsére van egy jól bevált megoldás, melynek segítségével olcsón juthatsz olyan készülékhez, ami csúcskategóriás és még hosszú éveken keresztül képes lehet kiszolgálni az igényeidet. Nem, most nem a szürkezónában tevékenykedő mobilkereskedők okosan beárazott kínálatáról van szó, hanem az új generáció élesedésével "jóárasított" tavalyi modellekről.

Hirdetés

2019 ugyanis egy rendkívül brutális versenyt hozott a mobilpiacon, a sorra érkező topligás telefonoknál pedig végre nem csak arról szóltak a hírek, hogy a szintetikus teszteken melyik gyártó milyen értéket tudott felmutatni, vagy hogy épp ki milyen notchot használva igyekezett elrejteni a szelfi-kamerát.

Ugyan a most tavasszal bejelentett mobilok teljesítményben vitathatatlanul felülmúlják ezeket a modelleket, olyan extrát nem igazán kínálnak, ami miatt az irányukba billenne a mérleg, főként, ha az 5G-s kapcsolatok kezelése egyelőre teljesen hidegen hagy. A hamarosan élesedő Vegyél tavalyit cikkünkben bővebben mesélünk arról, hogy miért is érdemes felkutatni a tavalyi csúcsmodelleket, miként lőtte magát lábon az Apple az új SE készülékkel és melyek azok telefonok, amiket most eredeti áruk töredékéért beszerezhetsz.

Ha szeretnéd már most megtudni, hogy melyek a legjobb tavalyi modellek, akkor keresd a PC World aktuális, júniusi lapszámát, melyben cikkünket akár már most is elolvashatod, a magazinban pedig további teszteket, cikkeket és elemzéseket találsz teljes verziós programok, biztonsági szoftverek és ajándék Call of Juarez PC-játék társaságában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.