Hirdetés

Miért gerjed mindenki erre a csajra?



|

Kicsoda Sam, a Samsung új digitális asszisztense? Miért van mindenki ennyire rápörögve? És hogy jönnek a képbe a waifu feleségek?

Hirdetés

Érdekes képek kerültek ki a Samsung könyöke alól a napokban, amik egy - a hivatalos közleményt idézve - esztétikailag igen kielégítő anime lányt fedtek fel.

A Pixar stílusban megalkotott Samet egyesek szerint a Bixby utódjának szánja a Samsung, viszont mielőtt örömtáncot lejtenétek, fontos megjegyezni, hogy jelenleg Sam a technikai tanácsadó bot a Samsung hivatalos oldalán és az is lehet, hogy csak ő kap egy kis vizuális boostot.

Hirdetés

Az alábbi videóban most a Sam körül kialakult rajongásnak jártunk utána. Ha tetszett nektek ez a rövidke magyarázó, akkor bátran iratkozzatok fel a GameStar és a PC World közös YouTube-csatornájára, amennyien pedig esetleg támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság erre is lehetőséget nyújt. Mindkettőért nagyon hálásak vagyunk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.