Hirdetés

Miért posztol mostanában sok Facebook-oldal sima szöveget bármiféle hivatkozás nélkül?



|

Link nélkül kerül ki egy poszt ami egyetlen mondatból áll? Nem feltétlenül az oldal hibázott.

Hirdetés

Aki rendszeresen használja munkacélokra a Facebookot, az pontosan tudja, hogy a mögötte álló Meta nincs épp mindig a helyzet magaslatán. Gyakran fut bele az ember különböző kisebb vagy nagyobb bugokba, amik kellemetlenséget okoznak. Egy híreket, cikket posztoló magazin esetében ez nyilván hatványozottan igaz lehet. 

A napokban egy újabb "csodálatos" bugba futottunk bele, és ahogy nézzük, nem mi vagyunk az egyetlenek. 

Hirdetés

Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy nem minden cikkünket posztoljuk a Facebookra annak megírásának pillanatában, előre szoktuk időzíteni az anyagokat a gamestar.hu-n és ezzel párhuzamosan a Facebookon (valamint egyéb felületeinken) is. Előfordulhat azonban az, hogy érkezik egy nagyon fontos hír, ezért a korábban jó előre betárazott posztokat átidőzítjük, netán töröljük.

Nos, ilyenkor bukkanhat fel a legújabb Facebook bug, melynek eredményeként az időzített posztok közül valóban eltűnik az adott bejegyzés, később azonban magától élesedik, immár bármiféle hivatkozás nélkül. Nem marad tehát ott a linkelt cikk, csupán annak előre beírt kísérőszövege. 

Ha egy hasonló posztot láttok, akkor könnyen lehet, hogy ez a hiba áll a háttérben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.