Hirdetés

Mikor frissül a OnePlus 5? Hamarosan, tesó!



|

Maga Carl Pei adta ezt a választ arra a kérdésre, hogy mikor kapja meg az Oreót a OnePlus 5.

Hirdetés

Miután az Android Oreo egy ideje már elérhető a Google okostelefonjain, a többi gyártó is dolgozik a frissítésen, amely a következő hónapok során érkezik meg a jelenlegi csúcskészülékekre. A OnePlus is igyekszik az elsők között kiadni a csomagot. 

Hirdetés

Pontos dátumok nincsenek, és konkrét ígéretek sem akadtak eddig. Carl Pei, a OnePlus ügyvezetője azonban ismét reagált néhány twitteres kérdésre, többek között arra is, hogy mikor jön az Oreo a OnePlus 5-re. A válasza annyi volt, hogy: "hamarosan, tesó". 

Ez minden bizonnyal egy nyílt bétára utal - elvégre az Android 8.0 bétáját a múlt héten jelentette be a cég a OnePlus 3-hoz és a 3T-hez. A OnePlus általában nyilvános bétákat ad ki, mielőtt megérkezne a végleges frissítés mindenkihez. Ezeknek hála persze a hibákat is sikerül nagyrészt kijavítani. 

A OnePlus 5 egyébként mostanra szinte sehol nem kapható, ami arra utal, hogy rövidesen itt a OnePlus 6 (vagy 5T?), 18:9-es kijelzővel és a Vivo X20 külsejével. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.