Hirdetés

Mikrofon és hangszóró is lesz az LG okosmaszkjában



|

Az LG PuriCare Wearable Air Purifier névre keresztelt kütyü hamarosan újabb régiókban válik elérhetővé.

Hirdetés

A világ számos pontján még kötelező maszkot viselni, és bármikor előfordulhat, hogy újra el kell takarnunk szánkat és orrunkat. Kiszámíthatatlan világot élünk, nem árt az óvatosság.

A bonyolultabb okosmaszkok kifejlesztéséhez egy kicsit több idő kellett, de lassan ezek is megjelennek a piacon: az LG megoldása Ázsiában és a Közel-Keleten már debütált, viszont nyugatra felturbózva, kibővítve érkezik, hogy felvehesse a versenyt a Razer-féle Project Hazellel (egyebek mellett).

Hirdetés

A kiválóan elnevezett LG PuriCare Wearable Air Purifier egy tölthető maszk, ami amellett, hogy szűri a levegőt, a vírusok, baktériumok és allergének 99,95 százalékát megfékezi, illetve automatikusan igazodik a viselője légzéséhez, mikrofont és hangszórókat is magába foglal, hogy ne kelljen a beszélgetőpartnereknek motyogásból kitalálni, mit akarunk mondani. 1000 mAh-s akkumulátora két óra alatt feltölthető, és 8 órán át bírja.

Azt nem tudni, hogy csak a viselőjét védi-e, vagy a környezetében lévőket is, ahogy az sem tiszta, mennyibe fog kerülni - a "béta" változat 249 dollárnak megfelelő összegért került forgalomba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.