Hirdetés

Mikroszkópkamerát kapott az Oppo Find X3 Pro



|

A legújabb Find X3 termékcsalád csúcskészüléke a négy lencsés kamera mellett természetesen komoly teljesítménnyel is bír.

Hirdetés

Az Oppo egy livestream közvetítés során mutatta be a Find X3 szériáját, amely három modellje a kínai gyártó 2021-es felhozatalának kiemelt termékei lesznek az okostelefonok piacán. Az X3 Lite, az X3 Neo és az X3 Pro közül a Pro széria képviseli a csúcskategóriát, amelyben nemcsak a Qualcomm Snapdragon 888 processzor, hanem a különleges, négy kamerás megoldás is fontos szerepet játszik.

Az Oppo X3 Pro alapját a korábbi csúcsmodell, a Find X2 Pro adta, viszont gyakorlatilag mindenben jobb az új készülék az elődnél. Amellett, hogy a 12 GB RAM-os Snapdragon 888 felel a teljesítményért, a 6,7 inches, 120 Hz-es QHD+ AMOLED képernyő nagyszerű minőségben jeleníti meg a tartalmakat.

A 256 GB-os tárhelyet kapó készülék egy 4500 mAh akkumulátorral üzemel, amelyet vezeték nélkül is lehet tölteni.

Hirdetés

Ebben az esetben 30W-on nagyjából 80 perc a 0-ról 100 százalékra való töltés, viszont vezetékesen, 65W-on mindössze fél óra alatt teljesen feltölthető a telefon.

Az X3 Pro hátoldalán négy kamera is helyet kapott. Az egyik 50 megapixeles a normál, a másik pedig az ultraszéles látószögű felvételekért felel. A telefotó lencse 13 megapixeles, illetve még beépítettek egy 3 megapixeles úgynevezett mikrolencsét, amellyel különleges makró fényképeket lehet készíteni. Ezeken kívül természetesen még egy szelfikamera is került a telefonra, ez 32 megapixeles.

A sztenderd Find X3 modell valamivel szerényebb teljesítményre képes. A 12 GB RAM-os Snapdragon 865 chippel működő készülék kijelzője 6,55 inches és 90 Hz-es képfrissítéssel bír, illetve a kamerák is kicsit visszafogottabbak.

Az 50 megapixeles fő szenzor mellett megmaradt a 13 megapixeles telefotó lencse, de az ultraszéles képekért egy 16, míg a makró fotókért egy 2 megapixeles kamera felel. A szelfikamera pedig ugyanúgy 32 megapixeles, mint a Pro modell esetében.

Az Oppo Find X3 Pro március 30-tól lesz elérhető 1149 eurós áron.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.