Hirdetés

Milyen jövő vár az OLED-kijelzőkre?



|

Többek között erről is szó esik a Tech Szakkör Podcast idei utolsó adásában.

Hirdetés

A Tech Szakkör Podcast legújabb adásában arról beszélgetett PC World főszerkesztője, Erdős Márton, valamint a magazin két állandó szerzője, Gyepes Máté és Higyed Gábor, hogy milyen jövő várhat az OLED-kijelzőkre, de szóba került többek között a Huawei Mate 50 Pro és az RTX 4090, valamint a jövő év várható mobilos trendjei, illetve a különféle streaming platformokról is szó esik.

Ez lesz a Tech Szakkör Podcast tizedik, egyben idei utolsó része, de természetesen 2023-ban is várunk majd benneteket újabb podcastokkal.

Hirdetés

Az adást a megszokott formákban tudjátok nézni és hallgatni, tehát egyrészt felkerült a GameStar Hungary YouTube-csatornára videós formában:

Másfelől pedig az összes nagyobb podcast-platformon meghallgatható a Tech Szakkör Podcast tizedik része:

Ha tetszett nektek ez a videó, iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.