Hirdetés

Milyen konzolt kapjon karácsonyra a gyerek?



|

Cseppet sem egyszerű kérdés ez a szülő számára, de a Good Gamer megpróbál segíteni kicsit.

Hirdetés

Deklarált céljai között szerepel a Good Gamer kezdeményezésnek az is, hogy a digitális lét minden egyes aspektusa terén edukálni próbálja a szülőket, hogy könnyebben megértsék azt a világot, melyre lehet, hogy épp gyermekeik révén kezdenek épp ők is rákapni.

Az ismerkedés lépcsőfoka lehet egy családi konzol is, de egyáltalán nem könnyű eldönteni azt, hogy egészen pontosan milyen vas kerüljön majd a nappaliban a tévé alá.

Hirdetés

Karácsony közeledtével ez a kérdés különösen aktuálissá válik, minden bizonnyal több háztartásban is gondolkodnak azon, milyen konzolt lehetne esetleg vásárolni a gyerek vagy az egész család örömére, érdemes-e már most lecsapni az új generáció gépeire. 

Ezekre a kérdésekre próbált meg a Good Gamer is választ adni egy cikkben nemrég. Az ide kattintva elolvasható írásban a PlayStation 5, az Xbox Series X és S, valamint a Nintendo Switch előnyeit gyűjtötték össze. Ezeket olvasni talán kicsit egyszerűsödik a választás, szűkül a kör.

A Good Gamer kezdeményezés Generali a Biztonságért Alapítvány jóvoltából jött létre. A projekt születéséről és célkitűzéseiről itt olvashattok részletesebben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.