Hirdetés

Milyen lehet egy Tini Nindzsa Teknőcök mobil? Mutatjuk!



|

Újabb agymenéssel ált elő a Dbrand, de megint valami zseniálisat alkottak.

Hirdetés

Számtalan kiemelkedő attribútuma van a Google Pixel 6-nak, most azonban a specifikáció helyett a külsőre helyeződik a hangsúly. A telefongyártók egymást másolják a kameramegoldásokkal, és miközben néha látunk valami elborult, a telefon fél hátulját felemésztő megoldást, az igazi felfrissült például az olyan kivitelezések jelentik, mint a Pixel 6-é, ami bár kiemelkedő minőséget nyújt, mégsem hívja fel magára a figyelmet.

A Dbrand a legújabb kinézetekkel azonban mindent megtesz, hogy felhívja a figyelmet a kameraszigetre, de nem úgy, ahogy először gondolnád.

Hirdetés

A kanadai székhelyű vállalat híresen szélsőséges, összebalhéztak például a Sonyval, folyamatosan csipkelődnek a Linus Media Grouppal, és mindeközben a világ leglátványosabb telefon (és egyéb elektronikai eszköz) matricáit gyártják.

Van együttműködésük például MKBHD-vel és JerryRigEverythinggel is, most pedig egy sokunk számára kedves mesét, a Tini Nindzsa Teknőcöket használták fel. Mivel következő héten rajtol a Google Pixel 6a, a Dbrand elérkezettnek látta, hogy visszanézzen, mi újság a telefonokkal és gyorsan ki is találták, hogy Teknőcöket csinálnak a 6. széria minden modelljéből.

A fenti képen a Google Pixel 6a látható, aminek a dupla kamerás megoldásával tökéltesen működik a skin, nem csoda, valószínűleg ez motiválta az egész kinézetet. Alább a Google Pixel 6 és 6 Pro látható, ami szintén jópofa, viszont közel sem olyan autentikus, mint a felső megoldások.

Arról egyelőre nincs információ, hogy hivatalos, licencelt kinézetekről van-e szó, vagy a Dbrand megint fejest ugrik egy jogi balhéba, a logó azonban ebben az esetben tényleg teljesen egyértelművé teszi, hogy miről is van szó.

A TMNP skinek 24, 95 amerikai dollárért előrendelhetőek, a kiszállítás pedig valamikor augusztus elején esedékes. Általában hosszabb a várakozási idő, ezt a kinézetet azonban kvázi a meglévő kollekciójukból is össze tudták hozni, így nem kell sokat várni rájuk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.