Hirdetés

Videón minden, amit az Apple tavaszi eseményén bejelentettek



|

Összeszedtük nektek az összes fontos újdonságot, amit most a nyakunkba zúdított az Apple.

Hirdetés

A legújabb Apple bemutató során aztán nem lehetett unatkozni, annyi új hardvert villantott meg a cég. Ebben a rövid összefoglalóban most ezekről fogunk mesélni nektek. 

Az eseményen bemutatott újdonságokról egyébként egy külön cikket is írtunk, ha jobban szerettek olvasni, mint videót nézni, akkor ezt ajánljuk a figyelmetekbe. 

Hirdetés

AirTag, új iPad Pro, új iMac - ezek a csak a legfontosabb kulcsszavak, amik megemlíthetők az Apple tegnap esti nagy leleplezései kapcsán. Az alábbi videóban viszont részletesen is mesélünk nektek arról, mi mindent láthattunk a show-n. Ha elnyerte a tetszéseteket ez a videó, akkor mindenképp dobjatok rá egy like-ot, ha pedig korábban még nem tettétek volna, iratkozzatok fel csatornánkra. Amennyiben támogatni szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság funkción keresztül ezt is megtehetitek.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.