Hirdetés

Minden, amit tudnod kell a OnePlus 6T ujjlenyomat-olvasójáról



|

A OnePlus 6T egyik legnagyobb újdonsága a Screen Unlock funkció lesz, vagyis a kijelzőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasó.

Hirdetés

A OnePlus nagyon igyekszik, hogy elcsendesítse a felhasználókat, akik nagyon fel vannak háborodva azon, hogy a gyártó száműzi a jackcsatlakozót a következő zászlóshajójáról. A vállalat a nagyobb akkumulátorral és a kijelzőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasóval szeretné kárpótolni a felhasználókat. 

Hirdetés

Nem sokkal azután, hogy Pete Lau, a OnePlus ügyvezetője egy interjúban elárulta, miért száműzik a jackcsatlakozót, illetve miért nem kapunk vezeték nélküli töltést és vízálló kialakítást; az ügyvezető ismét megszólalt. 

A gyártó fórumán a Screen Unlock funkcióról osztott meg érdekességeket. A technológia fejlesztése több mint egy éve kezdődött, a gyártó ugyanis már a OnePlus 5T-vel piacra akarta dobni. Az első kísérlet azonban nem nyújtott megfelelő felhasználói élményt, és szoftveresen sem volt finomhangolható a modul. Ezúttal már továbbfejlesztett hardverre építenek a haladó szoftveres eljárások, ennek az eredménye gyors és kényelmes használat lett. A gyakorlat persze megmutatja, hogy mennyire, a Vivo és az Oppo megoldásai elvégre nem tökéletesek. 

A másik két gyártóhoz hasonlóan a BBK tulajdonában lévő OnePlus is kénytelen beérni az optikai szenzorral, amit sebességben és pontosságban is leköröznek az ultrahangos megoldások. Ilyen kerül majd a Samsung Galaxy S10-be és a Huawei Mate 20 Próba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.