Hirdetés

Minden eddiginél erősebb üveg óvja a következő mobilokat



|

A Corning bemutatta a még ütésállóbb Gorilla Glass Victus megoldását, ami többek között a jövőbeli Apple iPhone-ok kijelzőjét is védheti.

Hirdetés

A Corning új megoldása a Gorilla Glass Victus nevet viseli, vagyis lemondott a számozásról a gyártó. Ez a megoldás kétszer olyan jó, mint a Gorilla Glass 6 volt, mert már 2 méterről is elviseli a becsapódásokat. Eredményesebben ellenáll a karcolásnak is, sérüléskor pedig jobban megtartja az integritását. A Corning még egy látványos összeállítást is kiadott a leejtett és összetört védőüvegekről. 

Hirdetés

A Victus nagyon meghatározó lesz a tech szektorban, ugyanis a Corning többek között az Apple, Samsung, Sony, Huawei , LG, Motorola, Asus beszállítója is. Vagyis a Victus az új iPhone-okon és az új androidos csúcsmobilokon is rajta lesz, de laptopokon és viselhető eszközökön is felbukkanhat. 

A cég úgy véli, az emberek már nem szabadulnak megy olyan hamar mobiljaiktól, és egy hosszú távra vásárolt készüléktől elvárható, hogy strapabíró legyen. Az persze úgyis akkor derül ki, hogy mit bír a Victus, amikor a gyakorlatban történnek majd hétköznapi balesetek az új csúcsmobilokkal. 

A Victus elsőként Samsung eszközökön jelenik meg, feltehetően az új Galaxy Note 20 szérián. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.