Hirdetés

Minden eddiginél nagyobb akkumulátort kaphat a Samsung Galaxy Note 10



|

Állítólag megéri majd kivárni a Galaxy Note 10-et: 4500 mAh-s akkumulátor és megújult gyorstöltési rendszer kerül bele, többek között.

Hirdetés

Egy dél-koreai weboldalon megjelent fotó olyan találgatásokat indított el, amelyek szerint a Samsung Galaxy Note 10 legalább egy verziója minden eddiginél nagyobb, 4500 mAh-s akkumulátort kap. Ez szép előrelépés lenne a Galaxy Note 9 4000 mAh-s energiaforrásához mérten, de a Galaxy S10+ 4100 mAh-s akkujától is nagyobbnak bizonyulna. 

Hirdetés

A képen látható akku Samsung termék, és igazából a kapacitása is kiolvasható az EB-BN975ABU modellszámú energiaforrásnak. Mivel a Galaxy Note 10 egyik változatának SM-N975 lesz a modellszáma, ezért a kapcsolat nyilvánvaló. Az SM-N975 egyébként normál verzió lesz, nem 5G-s. 

A jelenlegi várakozások szerint a Galaxy Note 10 normál és 5G-s kiadása SM-N970 és SM-N971, a Pro változata SM-N975 és SM-N976 modellszámokon fut majd. Nem kizárt, hogy a "sima" készüléket Galaxy Note 10e néven dobják majd piacra. 

Ice Universe eközben azt állította, hogy a gyorstöltési rendszer 15-ről 25 wattosra fejlődik, de később ezt a számot visszavonta. Azt ugyanakkor megígérte, hogy megéri kivárni a készülék újdonságait. És utalt később arra is, hogy a Galaxy Note 7 kijelzője is erősen lekerekített lesz, ugyanis az év második felében ez jelzi majd a piacon, ha egy eszköz igazán prémium. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.