Hirdetés

Minden kiderült a fúrt kijelzős Motorola One Visionről



|

Gyakorlatilag minden kiszivárgott a fúrt kijelzővel és dupla hátlapi kamerával közeledő új Motorola okostelefonról.

Hirdetés

Az utóbbi időben egyre több volt a szivárgás a Motorola One Vision okostelefonról, a Tiger Mobilesnak hála pedig előkerültek a hivatalosnak tűnő, renderelt sajtófotók. Immáron szinte minden kiderült a készülékről. 

Hirdetés

A Motorola One Vision extra magas, 21:9 képarányú LCD-kijelzőt kaphat, vékony oldalsó kávával, felső szenzorsáv nélkül. Ezt úgy sikerült elérni, hogy fúrt panelt választott a gyártó, a bal felső sarokba kerül az előlapi kamera. Maga a képernyő 6,2 hüvelykes és 2520 x 1080-as felbontású lehet. A hangszóró alulra, az USB-C port mellé kerül, és felülről nem hiányzik majd a jackcsatlakozó sem. 

A renderelt képek passzolnak egyébként a korábbi pletykákhoz, a hátlapi üveg panelen két kamera található. A Motorola logóba építik az ujjlenyomat-olvasót, maga a készülék pedig Android One-alapú lesz. Az elsődleges szenzor egyébként 48 megapixeles lehet, optikai képstabilizációval, de a készülék 12 megapixeles képeket készít majd. A második szenzorról még nincs hír, de ezeket kéttónusú LED-es vaku kíséri majd, illetve új funkciók is lesznek, például éjszakai mód. 

A márka most először Samsung chipet építhet a készülékébe, elvileg az Exynos 9610-et, ami a Snapdragon 660-nal egyenértékű. Ehhez 3/4 GB RAM és 32/64/128 GB tárhely társulhat, 3500 mAh-s akkuval és Turbo Charge gyorstöltéssel. Kék és arany színekre számíthatunk az európai piacon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.