Hirdetés

Minden kiderült a Motorola One Powerről



|

Úgy tűnik, hogy véglegesek a készülék specifikációi. Az újdonság megfelelő árazással bombasiker is lehet.

Hirdetés

A Motorola One Powerről már többször hallottunk - Android One-alapú okostelefon lesz, amelynek a további érdekessége, hogy a kijelzőjébe belóg egy szenzorsáv. 

Hirdetés

A TechieNize által közzétett információk alapján úgy néz ki, hogy az eddigi szivárgásokban felbukkant specifikációk már véglegesek. A készülékbe 6,2 hüvelykes, 1080p-s kijelző kerül majd, 2280 x 1080-as felbontással. Ez alatt Snapdragon 636-os chip, 4 GB RAM és 64 GB tárhely lesz. 

Az előlapi, 8 megapixeles kamera f/2.2-es rekeszértékkel operál, míg a hátsó kamerák 12 és 5 megapixelesek, f/1.8-as és f/2.0-s rekeszértékkel. Az akkumulátor 3780 mAh-s lesz, ami önmagában nagy, de a Snapdragon 636-tal kifejezetten látványos üzemidőt eredményezhet. 

A készülékre Android 8.1 kerül, minden bizonnyal néhány Motorola-féle alkalmazással. Az árazásról egyelőre nincs hír, de megfelelő címkével bombasiker is lehet az eszköz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.