Hirdetés

Minden kiderült a Samsung Galaxy S20 Fan Editionről



|

A Galaxy S20 kedvezőbb árú, lite verziós kiadása lesz a Galaxy S20 FE, amelyről most gyakorlatilag minden kiderült.

Hirdetés

Elég sokat lehetett hallani mostanában a Galaxy S20 Fan Editionről, vagyis a Galaxy S20 olcsóbb, lite verziós kiadásáról. A legutóbbi pletykák szerint ez rövidesen hivatalosan is debütál, és erre utal, hogy a WinFuture most gyakorlatilag mindent kiteregetett a készülékről. Ezek alapján két konfigurációra számíthatunk. A 4G-s modell Exynos 990 chipet kap, mint a Galaxy S20 széria, az 5G-s változatba pedig meglepő módon Snapdragon 865 chipet szerelnek. És az európai piacon állítólag mindkettőt meg lehet majd venni. 

Hirdetés

A 6,5 hüvelykes, lapos Super AMOLED-kijelző 120 Hz-es képfrissítéssel és 32 megapixeles szelfikamerával jön. A 2400 x 1080-as panel Gorilla Glass 3 védőüveget kap, alatta 6 GB RAM és 128 GB UFS 3.1-es tárhely lesz. A fő kamera 12 megapixeles, OIS-szel, ezt 8 megapixeles, 3x-os zoomkamera kíséri szintén optikailag stabilizálva, továbbá akad egy 12 megapixeles ultraszéles egység is. Maximum 4K-s videó lesz felvehető, de a 8K egyébként sem igazán hódít. 

A gombok a jobb oldalra kerülnek, lesz IP68-as vízvédettség, vezeték nélküli töltés, képernyőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasó. A 4500 mAh-s akku 15 wattos töltést támogat majd, és rengeteg színből választhatunk. Október elejéig elvileg bemutatja a Samsung az új mobilt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.