Hirdetés

Minden kiderült a Samsung Galaxy Tab S7 táblagépekről



|

Szinte mindent kiszivárogtattak a Galaxy Tab S7 és Tab S7+ modellekről, kevés meglepetés marad a bemutatóra.

Hirdetés

Az idei évben valahogy nem sikerül a Samsungnak titokban tartani az új eszközeit, amit jól mutat, hogy mostanra a Samsung Galaxy Tab S7 és Tab S7+ táblagépekről is majdnem mindent tudtunk. Sokak szerint ez nem feltétlen baj, hiszen így többen figyelnek az újdonságokra, ráadásul a funkciók többé-kevésbé összhangban vannak az elvárásokkal. Az már a bemutató előtt biztos, hogy ennyire prémium táblagépei még nem voltak a gyártónak. 

Hirdetés

Ezúttal közvetlen az Apple iPad Pro tabletek ellen vonulnak csatába az újdonságok, 11 és 12,4 hüvelykes képernyőmérettel. Mindkettő alatt Snapdragon 865 Plus rendszerchip és 120 Hz-es képfrissítés dolgozik majd, az S Toll válaszideje pedig 9 milliszekundumra csökken. A kamerák 8, valamint 13 és 5 megapixelesek. 

A kisebb modell 2560 x 1600-as kijelzője azonban LTPS LCD típusú lesz, a nagyobb verzió 2800 x 1752-ese pedig SuperAMOLED. Az akku kapacitása 7040 és 10 090 mAh lesz, a gyorstöltés 45 wattos. RAM-ból és tárhelyből elvileg 6 és 128/256 GB jut az eszközökbe, számíthatunk továbbá négy Dolby Atmos-képes AKG hangszóróra, és beágyazott ujjlenyomat-olvasóra is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.