Hirdetés

Minden kiderült a Sony új 360 Reality Audio hangszóróiról



|

Bővíti a 360 Reality Audio platformját a Sony, két új modellről is felkerült minden információ a gyártó honlapjára.

Hirdetés

A Sony az elmúlt napokban jelentette be, hogy bővíti a 360 Reality Audio platformját. Egyik oldalról más cégeknek kezdi el licencelni a korlátozott mennyiségű tartalmait, másrészt pedig saját hangszórókat dob piacra a platformon belül. Azóta pedig a részletek is felkerültek a gyártó honlapjára az SRS-RA5000 és az SRS-RA3000 vezeték nélküli hangszórókról. 

Hirdetés

A dizájn a prototípusok óta nem sokat változott, a 360 fokos hangszórók 7, illetve 5 meghajtót kaptak, és szövettel burkolták őket. Az ígéretek szerint minden irányba szórják majd a hangot, és teljesen megtöltik a szobát. Ha nincs meg 360-as formátumban egy meghallgatni kívánt tartalom, a rendszer a sztereó hangot egy algoritmussal átkonvertálja, és így szimulálja a 360 fokos hangzást. 

Mindkét termék támogatja a Bluetooth, Wi-Fi, Google Cast és Spotify Connect megoldásokat, valamint a Google Home és az Amazon Alexa appok többszobás audiofunkcióit. És így persze a két asszisztenst is. Ezen felül pedig a Sony Bravia TV-khez is lehet vezeték nélkül kapcsolódni, testre szabható Music Center alkalmazással. 

A drágább modell automatikus kalibrációra is képes az optimális hangteljesítményhez, az olcsóbb pedig ellenáll a párának, emiatt konyhában és fürdőben is használható. Ezek a hangszórók 599, illetve 359 euróba kerülnek majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.