Hirdetés

Minden kiszivárgott a OnePlus 6T-ről



|

Specifikációk és marketingcélra használt képek is előkerültek az október 29-én debütáló új OnePlus okostelefonról.

Hirdetés

A OnePlus 6T-ről igazából már eddig is tudtunk mindent, de ha valakinek kétségei lettek volna az információk hitelességéről, akkor most megnyugodhat: minden kiszivárgott, specifikációk és marketingcélra használt képek is vannak. 

Hirdetés

A OnePlus 6T a két fekete árnyalat ellett ezúttal lilában is vihető lesz, az alapmodell pedig 40 euróval kerül majd többe, mint az előző generációnál. Ishan Agarwal jóvoltából minden további részlet is kiderült

Az új zászlóshajó 6,4 hüvelykes AMOLED-kijelzőt kap, a közel keret nélküli képernyőbe csak egy vízcsepp alakú szenzorsáv lóg be. A kijelző az előlap 86 százalékát teszi ki. Ezt immáron a legújabb Gorilla Glass 6 védőüveg borítja. A panel alatt képernyőbe ágyazott optikai ujjlenyomat-olvasó van, olyan, mint a Huawei Mate 20 Prón. 

A OnePlus ezúttal is nagy hangsúlyt fektet a kamerákra. A fő szenzor 16 megapixeles, f/1.7-es rekeszértékkel, amit egy 20 megapixeles másodlagos kamera egészít ki. Ezek a portrémódot és a szuperlassított felvételt is támogatják. 

Belül ezúttal is a Qualcomm Snapdragon 845-ös chipje kap helyet, 6 vagy 8 GB RAM-mal, 128 vagy 256 GB tárhellyel és egy 3700 mAh-s akkumulátorral. Az Android 9 Pie rendszerrel érkező készülék október 29-én debütál, majd november 6-án jelenik meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.