Hirdetés

Minden kiszivárgott az olcsó Samsung Galaxy S10E-ről



|

Rengeteg kép és megerősített információ is kiszivárgott a legolcsóbb Samsung Galaxy S10 csúcsmodellről, a Galaxy S10E-ről.

Hirdetés

A Samsung Galaxy S10E lesz a Samsung Galaxy S10 szériájának legolcsóbb tagja, most pedig rengeteg renderelt és valódi fotó szivárgott ki róla, nem sokkal a február 20-i bemutató előtt. A nagyobb felbontású, renderelt anyagok a WinFuture jóvoltából bukkantak fel, míg az élőképeket egy anonim forrás tette közzé

Hirdetés

Minden szivárogtató egyetért abban, hogy a Galaxy S10E az iPhone XR riválisa lesz. A kijelző itt lapos lesz, a káva valamivel vastagabb, mint a drágább modelleknél. Az ujjlenyomat-olvasót oldalra, a bekapcsológombba rejtik. Az előlapira egy szelfikamera kerül, a hátlapra dupla kamera. A Galaxy S10 és Galaxy S10+ modellek már tripla hátlapi kamerával, lekerekített szélű kijelzővel, vékonyabb kávával és kijelzőbe épített, ultrahangos ujjlenyomat-olvasóval jönnek. 

A Galaxy S10E a nagyobb modellekhez hasonlóan fehér, zöld és fekete színekben lesz kapható. Ennek a modellnek a vételára jóval kedvezőbb lesz, ennek ellenére ugyanazt a csúcslapkát kapja, mint a prémium modellek. Az alapkonfiguráció mindháromnál 6 GB RAM-ot és 128 GB tárhelyet jelent majd (microSD-vel bővíthető), a drágább készülékek 512 GB-os verzióban is vihetőek lesznek. A kijelzők átmérője 5,8; 6,1 és 6,4 hüvelyk lesz. Az akku mérete 3100, 3400 és 4100 mAh lesz. 

A Galaxy S10E hátlapi kamerái elvileg ugyanazok lesznek, mint amik a Galaxy Note 9-ben is vannak, felturbózott gépi tanulási algoritmusokkal. A Galaxy S10 és a Galaxy S10+ egy ultraszéles-látószögű harmadik lencsét is kap hátul. A Galaxy S10+ dupla szelfikamerája pedig széles-látószögű szelfiket tesz lehetővé. 

A vételárak 750, 900 és 1000 euró környékén alakulnak majd. 

Az élőképek pedig Kínából származnak, egy prototípusról készültek, és passzolnak a renderelt képeken látottakhoz. Miért Galaxy S10E, és miért nem Galaxy S10 Lite? A Samsung szerint állítólag a Lite jelző nem mutat jól a csúcskategóriában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.