Hirdetés

Minden kiszivárgott az új Google Pixelekről



|

Állítólag a Pixel 2 és a Pixel 2 XL összes specifikációjára fény derült.

Hirdetés

Egy hétre vagyunk a Google következő-generációs Pixel okostelefonjainak a bemutatójától, azonban az Android Authority exkluzív forrásai már most leszállították a készülékek specifikációit. 

Hirdetés

A Google valóban nem kap új chipet a Qualcommtól, ezért be kell érje a Snapdragon 835-tel. A Pixel 2 XL lekerekített, QHD-s kijelzőt kap, ami elvileg vékony kerettel rendelkezik majd. Ez alatt 64 vagy 128 GB tárhely lapul. A Google ezúttal sztereó hangszórópárt rak a készülékre, de sajnos a jackcsatlakozót száműzi, és nem minden országban ad USB-C-s fülhallgatót. 

A "Pixel kamerák" sajnos nem jelent dupla kamerát, elöl és hátul is egy-egy szenzor lesz, optikai képstabilizálással. Az extrát a Google Imaging Chip jelenti majd, bár nem tudni, hogy ez mire lesz képes. Megújul továbbá az ujjlenyomat-olvasó (eddig elég lassú volt), lesz e-SIM-férőhely, IP67-es vízvédettség és Gorilla Glass 5 védőüveg. A Pixel 2 XL 3520 mAh-s akkut kap, a ház pedig nyomásérzékeny lesz, mint az HTC U11-nél (így indul a Google Assistant vagy némítható a telefon). 

A Pixel 2 abban tér majd el a nagyobb modelltől, hogy nem kap új dizájnt, úgy néz majd ki, mint a tavalyi Pixelek. Lesz viszont sztereó hangszóró, és itt sem kapunk jackcsatlakozót. A kijelző itt csak full HD-s, az akku pedig 2700 mAh-s. Elvileg mindkettő mellé korlátlan Google felhő jár 2023-ig. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.