Hirdetés

Minden Nokia okostelefon megkapja az Android P-t



|

A HMD Global azt ígéri, hogy minden egyes Nokia okostelefonjára elhozza majd az Android P rendszert.

Hirdetés

A HMD Globalnak hála nem csak, hogy visszatért a Nokia márkanév a piacra, de egyre sikeresebb és népszerűbb is. Az átgondolt portfólió szinte minden árkategóriát lefed, és persze azzal is igyekszik elcsábítani a vásárlókat a cég, hogy a szokásosnál jobb támogatást ad a készülékeihez. 

Hirdetés

Némi negatívum, hogy a HMD Global legérdekesebb készülékeinek egy része eleinte csak Kínában volt elérhető. Más verzióban végül ezek is eljutnak a globális piacra, általában. Reméljük, hogy végül a Nokia X6 is megjelenik nálunk. 

A #ChargeUp eseménye során a HMD Global bejelentette, hogy minden egyes eddigi Nokia okostelefonjára elhozza majd az Android P rendszerfrissítést. A Google legkorábban augusztus végén adhatja ki a végleges verziót, így erre csak ezután kerülhet sor. 

A HMD Global eddig tartotta az ígéreteit, hiszen a tavalyi Nokia okostelefonjait már frissítette Android Oreo rendszerre. Nagy esély van rá, hogy legközelebb is viszonylag gyorsan érkezik meg az új Android a Nokia eszközökre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.