Hirdetés

Minden új Nokia kap Oreo rendszert



|

A HMD Global megerősítette, hogy az összes új Nokia készülékére megérkezik az Android Oreo.

Hirdetés

Bár korábban is voltak rá utalások, immáron azonban hivatalos, hogy minden új androidos Nokia okostelefon megkapja az Android Oreo frissítést. 

Hirdetés

Erről maga a HMD Global termékigazgatója, Juho Sarvikas árulkodott a Twitteren. Biztosította a felhasználókat, hogy még a belépőkategóriás Nokia 3 is csatlakozik az oreós mezőnyhöz. 

A hír egyébként nem olyan meglepő, főleg, mivel nemrég a Google is megemlítette a HMD Globalt egy listán. Az ezen lévő gyártók hamarosan frissítik a készülékeiket. 

A Google persze konkrét modellek szerint nem részletezte a frissítési terveket, ezért többen arra tippeltek, hogy a Nokia 3 nem kap nagy frissítést, elvégre a lapkakészlete is más, mint a Nokia 5-nek és Nokia 6-nak. A HMD Global szerencsére gyorsan megcáfolta ezt a pletykát. 

A HMD Global közel gyári Androidot telepít a készülékeire - ezzel igyekszik zökkenőmentes élményt garantálni, illetve a szokásosnál gyorsabb frissítéseket. A mostani eszközein legalább két évig frissíti a rendszert, vagyis ezek a modellek elvileg az Android P-t is megkapják. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.