Hirdetés

Mindenhova elkísér a Heineken sörszállító robotja



|

A Heineken B.O.T. hadat üzen a hűtőtáskáknak.

Hirdetés

A nyári kánikulában bizony könnyen megeshet, hogy egy jéghideg sörre vágyva nincs hová nyúlnunk, mert közel s távol egy árva vendéglátóhely sincs, a hűtőtáskát pedig a társaság egyetlen tagja sem volt hajlandó magával cipelni.

Az ilyen izzasztó vészhelyzetekre nyújthat megoldást a Heineken marketingrészlegének legújabb agymenése, a Beer Outdoor Transporter (B.O.T., vagyis Kültéri Sörszállító) robot. Az aranyos hatkerekű a szenzorainak és a mesterséges intelligenciának köszönhetően magától követ minket, bárhol is legyünk, tárolójában akár 12 doboz behűtött nedűvel.

Hirdetés

Ahogy az az alábbi videón is látható, a B.O.T.-ot még a terepakadályok sem hozzák zavarba, a medence széléhez érve ugyanis riadtan farolni kezd. A robot weboldalán egyelőre csak 3D-s modellként csodálhatjuk meg a hű kísérőt, ám hamarosan indul egy nyereményjáték, melynek keretében ki is sorsolnak néhány működő példányt.

Az egyetlen bibi, hogy a kampány csak az Egyesült Államok piacát célozza, így egyelőre álom marad a személyes sörszállítóval támogatott balatoni kiruccanás.

A Beet Outdoor Transporter egyébként látványos válasz a rivális Keystone Light "Smooth Operator" nevű felcsatolható hűtőmellényére, amit néhány hete mutatott be a sörgyártó, de ormótlanságával nem aratott osztatlan sikert a sajtóban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.