Hirdetés

Mindenki nyugodjon le, úton van a világ első jégkockakészítő, hordozható okoshűtője!



|

Imádni fogja a powerbankként is üzemelő, bőröndszerű hűtőt az emberiségnek az a nagyon kis része, akinek pont ez hiányzott az életéből.

Hirdetés

Új, szándéka szerint forradalmi termékkel jelentkezett az eddig főleg powerbankjeiról híres EcoFlow: 

a cég ugyanis fagyasztásra és jégkockák készítésére alkalmas hordozható hűtővel rukkolt elő.

A Glacier nevű hűtőhöz hasonló megoldásokat láttunk már, de olyat, ami - a cég hagyományainak megfelelően - powerbankként is használható és fagyasztani is képes, még nem.

Pontos adatokat nem közölt az EcoFlow, de a CES-ről érkező beszámolók alapján egy átlagos hűtőládának felel meg a mérete, két rekesze van, és külön található a jégkockakészítő az eltávolítható tálcával. Ha jól értjük, a fagyasztó funkció csak a vízre vonatkozik, azaz nem használható mélyhűtőként, de ez talán túlzás is lenne, tekintve, hogy a célja az, hogy egy-két napig tárolhassák benne a hideg italokat és kisebb ételeket a tengerpartra utazó, vagy erdőben kempingező családok. 

Hirdetés

Az is biztos, hogy folyamatosan 24 óra működést biztosít az - ezek szerint elég nagy - akku, és mindössze 12 perc kell neki, hogy hideg vízből jégkockákat készítsen. Járnak hozzá kerekek is, és tartalmaz egy kihúzható fogantyút, mint a bőröndök. A hőmérsékletet, a töltöttség szintjét, a tárolt vízmennyiséget pedig természetesen LCD-kijelzőn követhetjük nyomon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.