Hirdetés

Mindenkinek Galaxy S8 kell



|

Kétszer olyan gyorsan fogynak a Galaxy S8 készletei, mint a tavalyi csúcsmodellé.

Hirdetés

A Samsung Galaxy S8 és a Galaxy S8+ sikeres okostelefonok, és ezzel igazából alábecsültük a piaci sikerüket. A dél-koreai adatok azt mutatják, hogy mindössze alig egy hónappal a hivatalos megjelenés után a Samsung otthonában már túl is szárnyalták az 1 milliós eladást. 

Hirdetés

Ez értelemszerűen rekordot jelent. Bár a Samsung ritkán teszi közzé a nyilvánosság számára a hivatalos eladási adatokat, időnként egy-egy nyilatkozatban utal rá, hogy hol tartanak az aktuális zászlóshajói. 

A The Investornak a cég egyik szóvivője legutóbb elárulta, hogy miközben a Galaxy S6 és a Galaxy S7 75 és 74 nap alatt lépte át Dél-Koreában az 1 milliós határt, addig a Galaxy S8 ezt a mérföldkövet majdnem kétszer olyan gyorsan elérte. 

Hogyan áll a Galaxy S8 nemzetközi viszonylatban? Ezt elég nehéz lenne hivatalos adatok nélkül megmondani, de a jelenlegi tippek szerint 5 millió talált gazdára. Ha ez igaz, akkor ugyanezen időszak alatt tavaly gyorsabb tempóban haladt a Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge. 

Az elemzők pillanatnyi jóslatai szerint idén 50,4 millió fogyhat a Galaxy S8 és a Galaxy S8+ készülékekből. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.