Hirdetés

Mindent tudunk a Galaxy Note 8-ról



|

A végleges dizájnt bemutató képek után a szintén végleges specifikációk is előkerültek.

Hirdetés

A Samsung következő zászlóshajója a Galaxy Note 8 lesz, amely 6,3 hüvelykes, 18,5:9-es képarányú kijelzőt kap, azonban kevésbé kerek szélekkel, mint a Galaxy S8-as széria. Többek között ez is kiderült abból a jelentésből, amit Evan Blass tett közzé a készülék véglegesített specifikációiról azután, hogy nemrég az eszköz véglegesített dizájnterveit is kiszivárogtatta. 

Hirdetés

Mindezek alapján a Super AMOLED-panel 2960 x 1440-es felbontásra lesz képes, a készülék pedig 162,5 x 74,6 x 8,5 milliméteres lesz, vagyis csak egy kicsit nagyobb, mint a 6,2 hüvelykes, 159,5 x 73,4 x 8,1 milliméteres Galaxy S8+. 

Hasonlóan a jelenlegi zászlóshajókhoz, a Galaxy Note 8 is a Samsung saját Exynos 8895-ös lapkájával érkezik. Ez a készülék viszont 6 GB RAM-ot és 64 GB tárhelyet kap, továbbá S Toll is lesz hozzá. 

Az USB-C porttal és 3300 mAh-s akkuval érkező Galaxy Note 8 támogatja majd a gyorstöltést, a 12 megapixeles hátsó kamerából pedig kettő is lesz - az egyik kétszeres optikai zoomra lesz képes (korábbi hírek szerint 3x-os zoomra számíthatunk). Az előlapi kamera 8 megapixeles képet ad, maga az eszköz pedig IP68-as minősítést szerzett, vagyis a víznek és a pornak egyaránt ellenáll. 

Evan Blass igen megbízható, ha a bejelentések előtt nem sokkal érkező szivárgásokról és azok pontosságáról van szó, tehát szinte biztosak lehetünk benne, hogy valóban ezt látjuk meg augusztus 23-án. Nálunk októberben jelenik majd meg, a vételára pedig 1000 euró környékén várható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.