Hirdetés

Mindent visz majd a dupla kamerás Galaxy Note 8



|

Ming-Chi Kuo szerint a dupla kamerás Galaxy Note 8 agyonveri majd az iPhone 7 Plust.

Hirdetés

A KGI Securities elemzője, Ming-Chi Kuo mindig megbízható jóslatokkal áll elő az Apple termékekkel kapcsolatban. Most samsungos vizekre evezett, és az ügyfeleinek elhintett némi információt. 

Hirdetés

Ezekből kiderült, hogy a Samsung Galaxy S8 és a Galaxy S8+ iránt sokkal jobb a piaci reakció és a kereslet, mint azt bárki várta. 

Kuo az idei évre 40-45 milliós eladást jósolt a két készüléknek, ezt a számot most 50-55 millióra emelte. Kuo korábban úgy vélte, hogy a Galaxy S8 nem lesz képes elcsábítani az iPhone 8 leendő vevőit, most azonban megváltozott a véleménye. A jelek szerint mindenkinek tetszik az óriási kijelző. 

Az elemző beszélt a Galaxy Note 8-ról is, ami szerinte dupla hátlapi kamerát kap. A 13 megapixeles széles látószögű kamerát egy 12 megapixeles telefotó kamera egészíti majd ki, ami 3x-os optikai zoomra is képes lesz. Mindkettő kap optikai képstabilizációt és hatrészes lencsét. 

Kuo kitért arra is, hogy a Galaxy Note 8 dupla kamerája messze lekörözi majd az iPhone 7 Plus megoldását, és olyan lesz nagyjából, mint az iPhone 8-é. Az iPhone 8-at Kuo OLED iPhone-ként említette, de a hivatalos neve Apple iPhone Edition lehet. 

A Galaxy Note 8-hoz Kuo 6,4 hüvelykes Super AMOLED kijelzőt említett, 1440 x 2960-as felbontással, valamint Exynos 8995-ös lapkával. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.