Hirdetés

Mindhárom Samsung Galaxy S10 ujjlenyomat-olvasója a kijelzőbe költözik



|

Ultrahangos szenzort viszont csak a két drágább verzió kap, legalábbis most úgy néz ki.

Hirdetés

A Samsung Galaxy S10-es széria egyik nagy újdonsága a képernyőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasó lehet. A Galaxy S8 óta a Samsung a hátlapon helyezte el a szenzort, azonban az S10-zel kezdődően az ismét az előlapra költözik. De ezúttal a képernyőben lesz benne. 

Hirdetés

Az elmúlt hónapok jelentései alapján a Samsung három Galaxy S10-es modellt mutat be 2019 elején. Bár úgy nézett ki, hogy a legolcsóbb hagyományos ujjlenyomat-olvasót kap, a legutóbbi dél-koreai jelentések szerint mindhárom Galaxy S10 ujjlenyomat-olvasóját beépítik a képernyőbe

A The Investor szerint a két drága Galaxy S10 ultrahangos ujjlenyomat-olvasót kap, míg az olcsó verzió optikai szenzort épít a képernyőbe. Az ultrahangos változat gyorsabb és pontosabb, ugyanakkor jóval drágább is. A piacon kapható jelenlegi okostelefonok még a pontatlanabb és lassabb optikai szenzorokat használják, ezek háromszor olcsóbbak az ultrahangos változatoknál.  Ezek alapvetően a kamerákhoz hasonlítanak: a felhasználók ujjáról képet készítenek, majd 2D-s képfelismeréssel elemzik az ujjlenyomatot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.