Hirdetés

Mindjárt itt a Microsoft Surface Duo



|

Régóta esedékes a Microsoft dupla kijelzős, androidos mobiljának érkezése, most pedig kiderült, már júliusban befuthat.

Hirdetés

Elég régóta esedékes a Microsoft Surface Duo érkezése, olyannyira, hogy sokan már arra számítottak, sosem kerül piacra. A Microsoft azonban a jelek szerint még a Samsung Galaxy Fold 2 előtt piacra dobná a maga megoldását, vagyis augusztus 5. előtt. Ami azt illeti, állítólag már júliusban befut a dupla kijelzős terméke, amelynek csúszásába egyesek szerint talán a világjárvány is beleszólt (mások szerint a Microsoft eleve nem állt a fejlesztések magaslatán). 

Hirdetés

A redmondiak a jelek szerint mindenképp piacra dobnák a Surface Duót, még ha annak rengeteg kritikusa is lett az elmúlt hónapokban a koncepció és a korosodó hardver miatt. 

A szakértők szerint egyelőre kár lenne biztosra venni az androidos Surface Duo júliusi megjelenését, de tény, hogy a Microsoft valamilyen formában visszatérne a mobilpiacra az appok és szolgáltatások világán kívül is. Ha mégsem jön össze a nyári megjelenés, akkor a korábban emlegetett év vége felé érkezne a Surface Duo. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.