Hirdetés

Mindjárt itt a OnePlus 6?



|

Sorra fogynak ki a OnePlus 5 készletei minden országban, a pletykák szerint rövidesen bemutatkozik a OnePlus 6.

Hirdetés

A OnePlus 5 sokak kedvence, főleg, ha a legjobb ár-érték arányról van szó. A készülék viszonylag kedvező áron nagyszerű teljesítményt, remek kamerát és kiváló üzemidőt biztosít. Nehéz azonban hozzájutni egy ideje.

Hirdetés

A OnePlus 5 modellek készletei sorra fogynak ki minden országban, ahol még lehet valamelyiket kapni, ott is nagyon korlátozott az elérhetőség. 

A pletykák szerint ez azt jelenti, hogy jön a OnePlus 6 - OnePlus 5T ugyanis nem lesz. 

A OnePlus tavaly júniusban mutatta be a OnePlus 3-at, majd 5 hónappal később, novemberben érkezett a OnePlus 3T. Idén júniusban érkezett a OnePlus 5 is, és úgy néz ki, hogy a OnePlus 5 ideje már le is járt. 

Érdekesség, hogy a OnePlus tulajdonosa a kínai BBK Electronics, amely egyben az Oppo és a Vivo tulajdonosa is. Egy ideje a cég a két utóbbi márka termékeiből merít, ha dizájnról van szó. Az Oppo és a Vivo pedig már mutatott közel keret nélküli kijelzős készülékeket - vagyis már a OnePlus is képes ilyennel előrukkolni. 

Hogyan néz majd ki a OnePlus 6? Túl merész húzást nem szabad várni, emiatt szinte biztos, hogy a Vivo X20-at címkézik át: közel keret nélküli, 18:9-es képarányú kijelzőre és hátlapi ujjlenyomat-olvasóra számíthatunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.