Hirdetés

Mindjárt itt a Sony Xperia XZ Pro



|

4K-s OLED-kijelzővel, már februárban bemutatkozhat az új Sony csúcskészülék.

Hirdetés

A Sony az idei CES-en egyenesen három okostelefont is bemutatott, azonban az igazi érdekességeket a februárban startoló MWC-re tartogatja. 

Hirdetés

A legvártabb modell talán az Xperia XZ Pro, az abszolút zászlóshajó. Értelemszerűen ez lesz majd a legdrágább. Valószínűleg már az MWC előtt lerántják róla a leplet, de ott lesz a kiállításon is. 

Kiszivárgott dokumentumok alapján 5,7 hüvelykes OLED-kijelzőt kap ez a modell, 4K-s felbontással. Sokak szerint ez túlzás, ugyanakkor a Sony nagyon igyekszik népszerűsíteni a 4K-s képernyőket a mobilos világban. 

Mindezt elvileg Snapdragon 845-ös lapka egészíti majd ki, amihez 6 GB RAM és 128 GB tárhely társul. A hátlapra állítólag dupla kamera kerül, 18 és 12 megapixeles szenzorokkal, 1,33 és 1,38 mikronos képpontmérettel. Az előlapra egy 13 megapixeles kamera jut. 

Természetesen adott lesz az IP68-as védettség, vagyis pornak és víznek egyaránt ellenáll majd a csúcskészülék, ami már gyárilag Android Oreóval jelenik meg. Az akkumulátora 3420 mAh-s lesz, ha minden kiszivárgott adat pontos. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.