Hirdetés

Mindjárt itt a Xiaomi legújabb slágerkarkötője



|

Május 31-én, a Mi 8-as zászlóshajóval egyszerre mutatkozik be a Xiaomi Mi Band 3 okoskarkötő.

Hirdetés

A Xiaomi május 31-én tartja a következő nagy rendezvényét, és sok újdonságot hoz majd el a rajongók számára. Ekkor érkezik ugyanis a Mi 8-as zászlóshajó, de akadnak majd további meglepetések is. 

Hirdetés

Ilyen lesz többek között a Xiaomi Mi Band 3, vagyis a gyártó harmadik-generációs olcsó okoskarkötője. Az előző modellnél azért egy hajszállal drágább lesz, legalábbis a pletykák szerint. 

A kínai Weibo közösségi oldalon kiszivárgott információk alapján nagyjából 26 dollárnak felel majd meg a Mi Band 3 ára. Ha ez az értesülés pontos, akkor valóban csak egy hajszállal lesz drágább az új modell, mint a Mi Band 2. 

Május 31-én debütálhat továbbá a Mi 8 SE (Special Edition) okostelefon is. Erről a különleges kiadásról viszont egyelőre nincsenek további információk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.