Hirdetés

Mindjárt itt a Xiaomi Mi Max 3



|

Döbbenetes méretekkel rendelkezik majd a valószínűleg 7 hüvelykes kijelzővel felszerelt okostelefon, aminek az érkezése júliusban várható.

Hirdetés

Egy éve már, hogy a Xiaomi bemutatta a Mi Max 2 okostelefonját, az utód bemutatója azonban csak később esedékes. A jelentések szerint a Mi Max 3 júliusban mutatkozik majd be hivatalosan, ami arra utal, hogy valamikor augusztusban lehet majd ténylegesen megvásárolni. 

Hirdetés

A Mi Max 2 tavaly júniusban debütált, ezért a legtöbben arra számítottak, hogy a Mi Max 3 is júniusban jön. Ez már nem jön össze, mert bár lesz rendezvénye júniusban a cégnek, a kínai vállalat nem a Mi Max 3-at mutatja be akkor. 

Lei Jun, a Xiaomi ügyvezetője nemrég maga árulta el, hogy a phablet még nem áll készen a megjelenésre, és csak júliusban mutatkozik be. A szivárgások szerint az óriás középkategóriás hardvereket kap, vagyis Qualcomm Snapdragon 636-os chipet, 3 GB RAM-ot és 64 GB tárhelyet. Elvileg több eltérő verzió is lesz, így az egyikbe Snapdragon 660 is kerülhet. 

A Mi Max 3 hatalmasnak ígérkezik, állítólag 7 hüvelykes, FHD+ felbontású kijelzőt kap. A hátlapjára persze már dupla kamera kerül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.