Hirdetés

Mindjárt itt van az HTC U 11



|

Feltűnt a Geekbench adatbázisában az HTC következő csúcstelefonja, amely május 16-án mutatkozik be.

Hirdetés

Egyre több mindent tudunk az HTC következő zászlóshajójáról, amely HTC U 11 néven érkezik meg hamarosan. Miután egy hónapja feltűnt az AnTuTu oldalán, most a Geekbench adatbázisában bukkant fel

Hirdetés

HTC CBP néven került be az adatbázisba, és minden jel szerint valóban a Qualcomm Snapdragon 835-ös lapkája van benne, nyolcmagos, 1,9 GHz-re állított processzorral. Mindehhez 4 GB RAM társul, továbbá Android 7.1.1-es rendszer. 

A készülék a teszteken 1912 és 6137 pontokat szerzett. Ha a többi pletyka is igaz, akkor 1440 x 2560 felbontású, 5,5 hüvelykes kijelzőt kap, 64 GB tárhellyel, 12 megapixeles hátlapi és 16 megapixeles előlapi kamerákkal. 

Mivel a középmezőnyben induló HTC One X10-be befért egy 4000 mAh-s akkumulátort, ezért sokak szerint ebben is nagy kapacitású lesz az energiaforrás. A U 11 május 16-án mutatja meg magát. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.