Hirdetés

Mindössze 8 hüvelykes lesz a Chuwi MiniBook laptopja



|

Chuwi MiniBook néven jelenhet meg a piacon a Gemini Lake processzorral rendelkező, mindössze 8 hüvelykes mini laptop.

Hirdetés

A Notebook Italia egy nagyon érdekes PC-vel találkozott Kínában. A neve jelenleg iLife NG08, és egy olyan átalakítható PC-ről van szó, ami igazából egy mini laptop, 8 hüvelykes, de full HD-s, 1920 x 1080-as érintőkijelzővel. 

Hirdetés

A speciális zsanéroknak hála a kijelzőt teljesen hátra lehet hajtani, tehát a PC táblagépként is funkcionál. A motorháztető alá 2-magos Intel Celeron N4000 vagy 4-magos Intel Celeron N4100 választható. 

A Gemini Lake CPU-t 4 vagy 8 GB RAM, 64 vagy 128 GB tárhely (eMMC) egészíti ki, az akku pedig 3500 mAh-s, ami 4 órás videolejátszást tesz lehetővé. Akad továbbá hely SSD-nek is. Az optikai érintőpad mellett egész méretes a billentyűzet, illetve van ujjlenyomat-olvasó a bekapcsológombban. 

A mini laptop strapabíró alumínium keretet kapott, vannak sztereó hangszórók, 2 megapixeles webkamera, USB 2.0 és 3.0 portok, USB-C, mini-HDMI, valamint jackcsatlakozó is. Árakról és megjelenési időről egyelőre nem esett szó, de a hírek szerint az iLife NG08 végül Chuwi MiniBook néven jelenik meg a boltokban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.