Hirdetés

Mindössze két ország van, ahol drágább az Apple új fülhallgatója, mint Magyarországon



|

Ugyanakkor ha Hongkongig utazunk érte, már 93 ezer forintért miénk lehet az AirPods Pro 2.

Hirdetés

Az Apple néhány nappal ezelőtt leplezte le az iPhone 14-ek mellett az Apple Watch Ultrát és a zajszűrős fülesek legújabb generációját, az AirPods Pro 2-t is. Ugyan a fülhallgató csak szeptember 23-án kerül fel a boltok polcaira, az előrendelés már elindult, így kiderült, hogy az USA-ban 249 dollárért hirdetett kütyüért mennyit kell fizetni a világ különböző pontjain, például Magyaroszágon.

Ahogy az sejthető volt, sokat: többet, mint az eredeti modellért, pedig az Apple Amerikában nem emelt árat.

Hirdetés

Európa legmagasabb áfája szerencsére nem jelenti közvetlenül a legmagasabb világpiaci árat is. Ezzel a brazilok "büszkélkedhetnek", ahol 199 ezer forintnak megfelelő összegért kínálják a fülest. A dél-amerikai ország toronymagasan vezet, a második helyezett Indiában már "csak" 133 ezer forintot, kell kiadni. Magyarországon 125 ezer forintot vagyunk kénytelenek leszurkolni az AirPods Pro 2-ért. A top 5-be még Dánia és Lengyelország fértek be 122 ezer forintnak megfelelő árral.

A Távol-Keleten egész más a helyzet: Hongkongban mindössze kb. 93 ezer forintért kínálják a kütyüt, de Tajvan, Malajzia és Thaiföld is azok közé az országok közé tartozik, ahol az amerikainál olcsóbban zsákolhatják be a fülest a környéken élők.

Nukeni oldalán a teljes rangsor megtalálható, dollárban megadott árakkal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.