Hirdetés

Minimum 7 millió weboldalt érintenek a WordPress most felfedezett hibái



|

Komoly hibákra bukkantak a kiberbiztonségi szakemberek.

Hirdetés

Temérdek weboldal használja a WordPress rendszerét, ennek kapcsán pedig most két kellemetlen hibára derült fény. A hétmillió weboldalnál felhasznált Elementor, valamint a kétmilliós lefedettségű WP Super Cache érintett, a most felfedezett hibák pedig könnyen ajtót nyithatnak külső támadókkal szemben, így a réseket azonnal be kell foltozni. 

Felesleges lenne összeadni a két számot, mivel minden bizonnyal nagyon sok weboldal mindkét említett bővítményt használja, de a legjobb esetben is 7 millió érintett site-ról van szó. 

Hirdetés

Szerencsére a javítás már kész is van, a 3.1.4-es verziószámú Elementor, valamint a 1.7.2-es WP Super Cachce elvileg teljesen mentes a nemrég felfedezett hibáktók, így nem kell többé attól tartania az érintett oldalaknak, hogy károkozók kerülnek a kódba, vagy közvetlenül hozzáférnek az adataikhoz az esetleges támadók. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.