Hirdetés

Előfizetés mellé ajánljuk: Miniso K02 Wireless Speaker



|

Leginkább egy cuki gyerekjátékra hasonlít a Miniso hangszórója, mely méretéhez képest meglepő hangerőt kínál. A terméket most ajándékba adjuk minden Gold előfizetésünk mellé.

Hirdetés

Töretlen az apró Bluetooth-hangfalak népszerűsége, a kezdetben domináló hengerformákat pedig ma már sokkal izgalmasabb kialakításokra cserélték a gyártók, melynek köszönhetően szinte bármilyen színben és formában találhatsz a piacon ilyen aprócska zenedobozokat. A Miniso modellje is egy egészen jópofa dizájnelemet kapott, ami nem más, mint egy gumírozott borítás, mely egy rajzfilmszerű repülőt mintáz. A hangszórót körülölelő extra réteg természetesen nem csak a külsőségek miatt fontos, a kisebb esésektől is védi némileg a benne pihenő lejátszót.

Dallamos repülés

A modell tetején összesen három vezérlőbillentyűt helyezett el a gyártó, középen a bekapcsoló-, mellette két oldalról pedig a hangerőszabályozó-gombokat találjuk, utóbbiak segítségével a zeneszámok közötti lépkedésre is lehetőséget kapunk. A dallamok 4.0-ás Bluetooth-kapcsolaton keresztül jutnak el a készülék felületére, melyet a 3 W-os teljesítményű hangszórók - ha nem is kristálytisztán, de legalább falrengető hangerővel - képesek megszólaltatni.

Késleltetés az átvitel során szerencsére nem érzékelhető, így akár filmnézéshez is bevethetjük a kis repcsit. Sőt, ha akarjuk, akár önálló lejátszóként is használható a készüléket, hisz felületén találhatunk egy microSD-kártyaolvasót is, mely a belehelyezett - maximum 32 gigabyteos - tárolóról az mp3 formátumú zeneszámokat gond nélkül képes megszólaltatni. Aki nem csak zenehallgatásra kívánja használni a hangfalat biztosan örül majd annak, hogy a készülék még akár telefonos kihangosítóként is tökéletesen megállja a helyét, hisz egy beépített mikrofont is tartalmaz.

Gyakran kell tankolni

A specifikációkat böngészve elsőre talán nem tűnik túlzottan izmosnak a modell 400 mAh-ás akkumulátor-kapacitása, azonban használata során bizonyítja az eszköz, hogy alacsony fogyasztásnak köszönhetően még ilyen minimális telepmérettel is képes nagyjából 2-3 órán keresztül a folyamatos zeneszolgáltatásra.

Az akkumulátor töltéshez egy microUSB port áll a rendelkezésünkre, melyhez kompatibilis kábelt is találunk a készülék csomagolásában. Összességében tehát akit nem zavar a közepes üzemidő, vagy csak különleges kialakítással rendelkező hangszórót/kihangosítót keres, a Miniso K02-es modelljével pénztárcabarát áron juthat egy ilyen eszközhöz.

Security Check Required

null

Te is begyűjtenéd a mini hangszórót? Év végi előfizetői akciónk keretén belül most rendkívül kedvező áron a tiéd lehet, ráadásul a Windows 10 Pro OEM kiadását, a BitDefender védelmét és Gold csomagunkkal az Alfawise okos hálózati csatlakozóját is bezsebelheted. További részleteket a pcworld.hu/elofizetes oldalon találsz.

Hirdetés

Adatok:
- hordozható mini-hangszóró
- gumírozott borítás
- Bluetooth 4.0,
- 3 W-os öszteljesítmény
- beépített mp3 lejátszó
- microSD-támogatás
- beépített mikrofon
- microUSB csatlakozó
- 400 mAh-s akkumulátor
- forgalmazó: Miniso Lifestyle Kft.
- ár: 4.790 Ft
- Web: miniso-au.com

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.