Hirdetés

Minőségi összehajtható mobilokat akar a Samsung



|

A kínai gyártók elárasztják majd a piacot, de a Samsung nem aggódik, mert minőségben minden riválisát lekörözné a jövőben.

Hirdetés

Mostanában sok érdekességet elárult Kim Seong-cheol, a Samsung Display alelnöke. Nemrég arról beszélt, hogy a részlege készenlétben van, ugyanis bármikor indítható a Galaxy Fold kijelzőinek sorozatgyártása - a Samsung állítólag megoldotta az eddigi gondokat, így bármikor érkezhet a Galaxy Fold. 

Hirdetés

Sokan arra várnak, hogy a Galaxy Fold megérkezzen a Galaxy Note 10 bejelentésével egy időben, azonban a Samsung Display alelnöke nem csak erről, hanem a jövőbeli tervekről is beszélt. 

Az OLED-kijelzők jövőjét ugyanis a Samsung arra építené, hogy mindenki átváltson az összehajtható készülékekre. Emiatt sok komoly részleten dolgoznak. Azt ugyanakkor beismerte az alelnök, hogy a kínai OLED-gyártók valószínűleg már 2020-ban túlszárnyalják majd a Samsungot a panelgyártás terén, legalábbis mennyiségben. 

A Samsung ugyanakkor nem aggódik, ugyanis nem gyártási versenyt szeretne, hanem technológiai versenyt. A jövőben meg akarja tartani a fölényét az OLED-piacon, új funkciókat hozna, és a minőségre koncentrálna a mennyiség helyett. Emiatt állítólag ár-érték arányban a kínai riválisok előtt lesznek a Samsung termékei - már csak az a kérdés, hogy tényleg sikerült-e megoldani a Galaxy Fold kezdeti problémáit. 

A Samsung egy másik vezetője pedig arról beszélt korábban, hogy 2 éven belül az összehajtható mobilok vételára 1000 dollár alá eshet, így az igazi sorozatgyártás is hamarosan beindulhat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.